NEK hírek jún. 6.

Hírlevél 1


A NEK programja


Június 5-én, Úrnapja szombatján 17 órától ismét közös, világméretű szentségimádás lesz a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való előkészület részeként, melyhez kápolnánk is csatlakozik. Az imádságba otthonainkból is bekapcsolódhatunk személyes imáinkkal.

Kérjük, aki csatlakozik az imádsághoz, regisztráljon a corpusdomini.iec2020.hu weboldalon a Gyümölcsoltó Boldogasszony kápolna helyszínhez.Június 7-én 18.30-tól Fábry Kornél atya, a NEK főtitkára lesz vendégünk, a kápolnában „Ki nem hagynám…” címmel tart számunkra előadást és beszélgetést az őszi Eucharisztikus Kongresszusról. A zárt térben megtartott rendezvényre való tekintettel a jelenlegi rendelkezések értelmében a részvétel csak védettséggel rendelkezők számára lehetséges.A szeptember 5-12. között megrendezésre kerülő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra (NEK-re) elindult a regisztráció.

Érdemes a programokra minél előbb jelentkezni, hogy biztosan legyen helyünk akkor is, ha esetleg a vírus miatt korlátozásokkal lehet csak megtartani a rendezvényt. A három nagy ingyenes programon (nyitó szentmise, szombati szentmise és körmenet, vasárnapi záró szentmise Ferenc pápával) kápolnánk csoportjához is lehet csatlakozni. A regisztrációról és a csoporthoz való csatlakozás módjáról részletes tájékoztató olvasható a kitett szórólapon.


A szervezők várják az önkéntes segítők jelentkezését május 31-ig.
Kérdés, probléma esetén kápolnai NEK-koordinátorunkat, Szemán Andreát lehet keresni a andrea.szeman05[kukac]gmail.com e-mailcímen,