Levelezőlista

A Karolina Levelezőlista a Karolina úti Gyümölcsoltó Boldogasszony Kápolna közösségének hírcsatornája. Akik az email címük megadásával bejelentkeznek erre a levelezőlistára, azok emailben értesülnek a közösség híreiről, valamint minden héten megkapják a Heti Híradó digitális változatát is.  
Jelentkezni – az email cím elküldésével –
a karolinahonlap[kukac]gmail.com vagy a karolina1esulet[kukac]gmail.com levelezési címen lehet.
Várjuk az új Listatagokat!

A levelezőlista az alábbi, közös bölcsességgel kialakított irányelvek szerint működik:

  1. A lista célja a kápolna hitéletét és mindennapjait érintő hírek közösségen belüli minél hatékonyabb megosztása és megvitatása. Ide tartoznak a lelki programokkal, illetve társasági eseményekkel kapcsolatos szervezői információk, meghívók és beszámolók, továbbá a magyar és a világegyház közösségünk életét közvetlenül érintő hírei is.
  2. A lista a segítségre (pl. álláskeresés, betegápolás, gyerekfelügyelet, lakásügyek, stb.) szoruló tagok kéréseinek  közzétételére is szolgál.
  3. A hozzászólók eredeti gondolatok közlésére törekszenek. Internetes oldalakon és más levelezőlistákon megjelent tartalmak érdemi kommentár nélküli bemásolása nem javasolt, ezek rendszeres megosztása kifejezetten kerülendő. Ugyanígy kerülendő személyes adatokat (e-mail címek) tartalmazó levelek továbbítása is.
  4. A politikai hírek, felhívások, eszmecserék nem tartoznak a lista profiljába.
  5. A lista üzemeltetését önkéntes adminisztrátorok végzik. Az adminisztrátorok a fenti elveknek meg nem felelő leveleket eltávolíthatják a lista archívumából. Adminisztrátor a lista bármelyik tagja lehet.