Kitekintő 2023.márc.28.

 1. A Szent Imre Plébánia Nagyböjti Estéinek harmadik időpontja március 29-én (szerda) este 19.30-kor lesz a Szent Imre Gimnázium Dísztermében. Előadó: Felföldi László római katolikus pécsi püspök. Lelkigyakorlatának címe: Szolgáló közösség Istennel és embertársainkkal. Egyéb részletek az alábbi linken olvashatók:
  Egy úton húsvét felé
 2. Ezt a levelet kaptuk, amit most a Kitekintőben továbbítunk:
  Kedves “Karolinás” Testvérek!
  Szeretettel osztom meg veletek a mellékletben megtalálható keresztút (Mária keresztútja) szövegét. Nálunk, Albertfalván az elmúlt pénteken olvasták fel az egyik családcsoport tagjai. Talán most aktuálisabb, mint valaha.
  Tartalmas nagyböjti ráhangolódást kívánok az Albertfalvi Keresztény Társas Kör nevében sok szeretettel.
  Kiss István az AKTK elnöke
 3. Akik a pápalátogatás legfrissebb részleteire kíváncsiak, az alábbi hivatalos linken tájékozódhatnak:
  Pápalátogatás 2023.
 4. A 777 weblapon olvashatunk arról, hogy az Agapé Worship együttes szebbnél szebb dicsőítő dalokat készít, amelyeket hetente osztanak meg YouTube-csatornájukon. Ilyen a Szavak nélkül című daluk is, amely Isten hűségéről szól. Arról a hűségről, amely újra és újra felemel, ha elesünk, amely utat mutat, ha elveszünk, amely által mi is szeretnénk hűek lenni Istenhez.
  Szavak nélkül
 5. Pál Ferenc atya vasárnapi szentbeszédei meghallgathatók a saját YouTube csatornáján. Ízelítőként a március 26-i evangéliumhoz kapcsolódó szentbeszédét hallgathatjuk meg:
  Vasárnapi beszéd 2023.03.26.
  További beszédei, lelkigyakorlatai a https://www.youtube.com/@PalferiOnline linken érhetők el.