Kitekintő 2023.jún.6.

 1. A Magyar Kurír beszámol a 80 éves nyugalmazott Beer Miklós püspök ünnepléséről, akit Szentháromság vasárnapjának előestéjén Zebegényben köszöntöttek:
  80 éves Beer Miklós püspök
 2. Párkapcsolat, szerelem, szexualitás, házasság, gyerekek, család… Találjuk meg egymást! – ez a Katolikus ma családos podcast műsora. A műsor vendégei: Farkasné Székely Kamilla nagycsaládos édesanya, a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület alapítója; Izsák Kálmán hittanár, nevelőtanár, Misszió Pécs ifjúsági közösség vezetője; Bíró László nyugalmazott tábori püspök. A beszélgetést itt hallgathatjuk meg:
  Amikor a pszichológus nem tud segíteni, segíthet a pap
 3. A 777 weblapon olvashatjuk Horváth Zoltán terézvárosi atya tanúságtételét, aki a pápalátogatás liturgikus felelőse volt. (A cikk végén található Youtube hivatkozással akár meg is hallgatható, illetve nézhető a tanúságtétel):
  Isten mindig irgalmazni akar
 4. A Vasárnap weblapon Bese Gergő atya gondolatait olvashatjuk a Szentháromság vasárnapján elhangzott evangéliumi részekről.
  Szentháromság vasárnapja
 5. A Vasárnap weblap Pengető rovatában olvashatjuk, hogy 2023. június 24-e és 25-e között második alkalommal rendezik meg a Dicsőítő Sziget elnevezésű, keresztény könnyűzenei fesztivált Szigetmonostoron. A program változatos koncerteket kínál, ismert keresztény és világi együttesek, illetve előadók közreműködésével. Alábbiakban a sajtótájékoztató részleteit olvashatjuk:
  A szívünk is egyfajta sziget