Kitekintő 2023.ápr.4.

 1. Katolikus ma honlap Nagyböjti ráhangoló videósorozatot indított Kocsis Fülöp görögkatolikus érsek-metropolita vezetésével. Címe „A nap kihívása”. Részletek:
  Menjünk mi is Vele, kövessük a Mestert!
 2. Vasárnap weblap Pengető rovatában olvashatunk Méry Rebeka felvidéki dreamfolk-énekesnőről, aki most az Interneten online formában is elérhető kislemezzel jelentkezett. Címe: Ima. A cikk és a dal elérhetősége:
  A felvidéki magyar lány ismét varázsolt
 3. Jézusnak vannak a hallásra vonatkozó megjegyzései. Az egyik felhívása Máténál olvasható: „Akinek vannak fülei, az hallja meg” (Mt 11,5). Elgondolkodtató írást olvashatunk ezzel kapcsolatban a Keresztény Élet portál oldalain. Mi megjegyezzük-e, nekünk eszünkbe jutnak-e az élet sűrűjében, forgatagában Jézus szavai?
  „Akinek füle van, hallja meg”
 4. 777 weblapon olvashatjuk, hogy Jézus életének utolsó előtti szava volt ez: „Szomjazom.” De mit is jelent nekünk ez a felkiáltás, amely sokkal mélyebb üzenetet hordoz a fizikai szomjúságnál?
  „Szomjazom”
 5. Magyar Kurír riportere beszélgetett Madarassy András tanárral és festőművésszel a munkásságáról. A riport elérhetősége:
  A művészettel az örökkévalóságba