Kitekintő 2022.szept.6.

A Katolikus Központi Alapítvány pályázatot hirdet a 2022/2023. évi Szent Imre ösztöndíj elnyerésére. A részletek a katolikus.hu honlapon olvashatók:
Szent Imre ösztöndíj – pályázati felhívás a 2022/2023. tanévre
Papp Miklós görögkatolikus pap és családapa minden vasárnap este komoly lelkiségi írással ajándékozza meg a 777 weblap olvasóit. Ehhez most is Tolsztoj naplója ad ihletet: A lelki út négy lépcsője
Kápolnánkban a jövő hét hétfőjétől (szeptember 12-től) du. 5-7–ig ismét folytatódik a szentségimádás. Szeretnénk mindenkit hívni ezekre az alkalmakra, mert Isten mindenkit vár. Ehhez a biai Szent Anna Oltáregylet által összeállított 10 gondolatot ajánljuk megfontolásra:
10 gondolat a szentségimádáshoz
A Katolikus.ma lelkiségi rovatában olvashatunk arról, hogy az Eucharisztiával való találkozás, a mindennapi kenyerünk, nem szimbólum vagy puszta földi élelem; ez valódi szellemi táplálék. Erről olvashatunk az alábbi linken található cikkben:
10 bámulatos tény az Eucharisztia erejéről.
A zongoraművész házaspár, Hegedűs Endre és felesége Katica kedden este 8 órakor Bach és Mozart muzsikával ismét várja a zenekedvelőket. A házikoncert az alábbi linkeken lesz elérhető:
Youtube-link: https://youtu.be/asL5Rz_ZsYo
Facebook-esemény (opcionális):   https://fb.me/e/29Hw40z4r