Kitekintő 2022.szept.13.

A Vándor Evangélium imacsoportunkban az egyik tag kiesett. Szeretnénk most ezt az űrt betölteni. Az imacsoport 10 tagból (családból, vagy egyéni imádkozóból) áll. A Vándor Evangélium imacsoportok munkájáról az alábbi link ad tájékoztatást:
Vándor Evangélium imakörök
Ha valaki részletesebben téjékozódna, vagy csatlakozna az imakörhöz, akkor keresse meg Vancsura Zsolt-ot: vanzso@ella.hu e-mail címen, vagy a 06-20-9539255 telefonszámon.
Az „Ez az a Nap!” honlapján sok vídeót és fotót láthatunk a nyár végén lezajlott zenei eseményről, amit folyamatosan frissítenek. Érdemes azoknak is megnézni a beszámolókat, akik nem tudtak részt venni ezen az eseményen. A képes beszámoló elérhetősége:
Ez az a Nap
A Vasárnap webújságnak a Pengető rovatában olvashatunk a Gável testvérek zenekarának, a Testvérek-nek a munkásságáról. A korábbi váci püspök, Beer Miklós mondta róluk, hogy a Testvérek bosszantóan viselkednek, mivel „nem hagynak szunyókálni!” A cikk itt olvasható:
A Testvérek bosszantóan viselkednek!
A Pap-szigeti nyári táborozás képei felkerültek a Karolina Kápolna és a Karolina egyesület közös honlapján a Galériába. A honlap elérhetősége:
https://karolinaegyesulet.hu
A tanév elején sok kérdés merül fel a szülőkben gyermekük iskolakezdésével kapcsolatban. A katolikus.ma honlap cikke az okostelefonok használatával kapcsolatban közöl egy elemző cikket:
Vajon kell-e okostelefont adni egy 6. osztályba lépő gyereknek?