Kitekintő 2022.márc.22.

Figyelmébe ajánljuk minden érdeklődőnek, hogy Jászol és kereszt címmel 2022. április 10-én Virágvasárnap, 10.30-kor a Sarokpontban Passió előadás lesz a szentimrevárosi hittanosok közreműködésével. Írta és rendezte Csillag Éva.
A 12 hetes ima a magyar nemzetért, mely 2022. január 9-től április 3-ig tart, most az utolsó állomásához érkezett. Az utolsó két héten a magyar nemzetért, Magyarország megtéréséért, az ébredésért imádkozunk. A 6. imaszándékkal kapcsolatban Somogyi Tibor, az Őrtüzek Imádság Háza vezetője mondja el gondolatait, amely megtekinthető az alábbi linken (A korábbi imaszándékokhoz kapcsolódó gondolatok is megtekinthetők itt):
Ima a magyar nemzetért, Magyarország megtéréséért, az ébredésért
A 777 weblapon beszélgetést olvashatunk Máté Kristóf János káplánnal, akit két éve szenteltek pappá, és azóta is a Városmajori Plébánián szolgál. A nagyinterjú címe:
A nagyböjt lényege nem a szadizmus, hanem hogy Istenhez visszatérjek
A Magyar Kurír tájékoztat arról, hogy Erdő Péter bíboros, prímás március 25-én, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén csatlakozik Ferenc pápa békéért szóló imájához, és vele együtt Mária Szeplőtelen Szívének ajánlja és oltalmába helyezi Oroszországot és Ukrajnát:
Erdő Péter bíboros Ferenc pápához csatlakozva felajánlja Oroszországot és Ukrajnát a Szűzanyának