Kitekintő 2022.máj.3.

 1. Bese Gergő atya jegyzetét olvashatjuk a Vasárnap.hu Szerinte az édesanyák és édesapák napjának nevezhetjük 2022. május 1-jét, hiszen Szent Józsefnek, a családok védőszentjének napja egybeesik anyák napjával. Fontos, hogy együtt ünnepeljük azokat, akik nélkül nem beszélhetünk életről, családról, jövőről.
  Isten társai vagytok a teremtésben
 2. A Bízd rá magad weblapon egy riportot olvashatunk a Magyar Cserkészszövetség kommunikációs vezetőjével, Tóth Marcival. A cikk nagyon jól összefoglal mindent, amit a cserkészetről tudni érdemes: részletesen bemutatja a cserkésztörténelmet és értékrendet, megemlíti a cserkészek önkéntes munkáját, megismerteti a csapatok felépítését és kitér arra, hogy kiből és hogyan válhat jó vezető:
  A cserkészet egy életforma
 3. Az idei Ez az a nap rendezvény neves külföldi és hazai előadókkal 2022. július 23-kán lesz a Puskás Arénában. Már most lehet jegyeket venni a rendezvényre. A program és a részvételi feltételek a rendezvény honlapján olvashatók:
  Ez az a nap 2022
 4. Szülők, nagyszülők, rokonok száját hagyja el olykor a sóhajtás: milyen világban kell a gyermekeinknek felnőni? A 777 weblapon olvashatjuk Alex Cravens amerikai lelkipásztor kemény üzenetét ezzel kapcsolatban:
  Ne sajnáld a gyermekedet, mert a világ nem olyan, mint régen