Kitekintő 2022.jún.14.

A Magyar Kurír tudósítását olvashatjuk Papp Miklós görögkatolikus pap előadásáról. A Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola Morálteológia Tanszékének vezetője Értékekre nevelés címmel tartott előadást szülőknek, pedagógusoknak, hitoktatóknak június 10-én, pénteken az Apor Vilmos Katolikus Főiskola (AVKF) budapesti campusán. Címe:
Töprengés a ránk bízottakról és a láthatatlanról
A Vasárnap.hu weblap Pengető rovatában olvashatunk arról, hogy a nyáron több zenei programon találkozhatunk Jézussal. A mögöttünk álló, korlátozásokkal teli időszak után, hatalmas ajándék most számunkra, hogy személyes jelenlétünkkel adhatunk hálát Istennek. Az idén nyáron tehát nem érdemes otthon kuksolni az online közvetítéseket böngészve. Ehhez ad tippeket a weblap:
Számos nyári, zenei programon találkozhatunk Jézussal
A Karolina bálon jelenlevők találkozhattak a kerekesszékes tánctanárral. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége most a Hitből Pajzsot sorozatban Holló Andrást, és feleségét Makovecz Virágot mutatja be:
A kerekesszékes tánctanár
A 777 weblapon Szilágyi Anna írását olvashatjuk a bestseller könyvek világáról, melynek témái: „Hogyan vegyél rá bárkit bármire? Hogyan legyél egy óra alatt jó nő, hogy minden pasi téged akarjon? Hogyan urald az érzelmeid? Hogyan vedd a kezedbe életed irányítását?” Nagyjából hasonló témák körül forognak a könyvespolcok sikerlistáinak élén álló könyvek. De miért vágynak erre az emberek? Valójában milyen hiányra tapintanak rá ezek a könyvek – és kínálnak álmegoldásokat?
Álmegoldások szeretetéhségre
A hetvenkét tanítvány mozgalom Bízd Rá Magad honlapján egyedi, tematizált ajánlás-gyűjteményében az emberi életút sokféle kihívásával kapcsolatban találhatunk valós, gyakorlati segítséget. A nyári időszakra mindenkinek ajánljuk a weblap böngészését, ahol remélhetőleg megtalálják a nekik szóló cikkeket. A honlap elérhetősége:
Cikkek, hírek