Kitekintő 2022.ápr.5.

 1. A 777 weblapon olvashatunk egy cikket a keresztény képmutatásról. Érdekes áttekintést ad arról, hogy mi minden foglalkoztathat minket a templomi környezetben. Azt viszont tudatosítani kell magunkban, hogy amikor a templomba megyünk, és amikor imára kulcsoljuk a kezünket, mi a Jóistennel találkozunk.
  Keresztény képmutatás
 2. A KÉSZ elektronikus újságjában, a JEL folyóiratban megismerkedhetünk Vágvölgyi Gergely újságíróval, műsorvezetővel, politológussal, aki azt vallja, hogy egy keresztény újságíró olyan munkát tegyen le az asztalra, aminek minden karakteréért felelősséget tud vállalni:
  Életünk legyen Krisztusi
 3. A Vasárnap.hu Pengető rovatában Gável András cikkében olvashatunk arról, hogy Chris Tomlin alig osztotta meg Always című új dalát, máris ezrek hallgatták meg. „Jézus Krisztus ugyanaz tegnap, ma és mindörökké.” Erre az igehelyre alapozva az énekes újfent Isten nagyságáról énekel.
  Chris Tomlin Always című, új száma lenyűgöző
 4. A Magyar Kurír oldalain beszélgetés olvasható Marton Zsolt családreferens püspökkel. (Az interjú nyomtatott változata az Új Ember 2022. április 3-i számában jelent meg.)
  A hivatás és az életszentség útja

Előzetes hírek:

 1. Az EWTN tv kisfilmje ad hírt a június 2-án Csíksomlyóra induló Boldogasszony zarándokvonatról:
  zarándokvonat
 2. Május 14-kén lesz a 15. Élő Rózsafüzér zarándoklat Budapestért, hazánkért, Budapest körül 9 szakaszban. A részletek:
  Élő Rózsfüzér
 3. Figyelmébe ajánljuk minden érdeklődőnek, hogy Jászol és kereszt címmel 2022. április 10-én Virágvasárnap, 10.30-kor a Sarokpontban Passió előadás lesz a szentimrevárosi hittanosok közreműködésével. Írta és rendezte Csillag Éva.