Kitekintő 2021.nov.9.

A Vasárnap weblap Pengető rovatában olvashatjuk, hogy november 15-én a RaM Colosseumban az Árpád-házi Szent Margit-templom és a Sacrosong keresztény könnyűzenei oktatási projekt közös szervezésében újra láthatjuk, hallhatjuk a Jézus Krisztus szeretetében és jelenlétében egységesült zenei team-et, amely az óta más előadókkal is gazdagodott. A részletek itt olvashatók:
Eucharist és barátai nagykoncertet adnak a RaM Colosseumban
A Vatcan News weblapján olvasható egy riport Maria Agar nővérrel, aki a NEK liturgikus ruháit tervezte és rendtársaival együtt készítette:
Az Eucharisztia a szeretetközösség valódi jelképe
A Magyar Kurír hírt ad arról, hogy november 6-án a Szentatya a Retrouvaille Egyesület tagjait fogadta a VI. Pál Teremben. Ez a nemzetközi szervezet válságban lévő házaspárok kísérésével foglalkozik, és ezt a kísérést válságon túljutott házaspárok végzik. Ferenc pápa beszédének fordítása itt olvasható:
Ferenc pápa: Hálásan köszönöm, hogy segítitek a válságban lévő házaspárokat!
A 777 weblap hírt ad arról, hogy november 15-én A Papp újra válaszol címmel saját kiadásukban könyvet jelentetnek meg, melyben Papp Miklós görögkatolikus pap és családapa tabudöntögető válaszai olvashatók. A könyv elérhetőségével kapcsolatos részletek itt olvashatók:
A Papp újra válaszol
A Keresztény Élet portál egy levélíró kérdésére válaszolva ír arról, hogy mik a szentmise-felajánlás szabályai:
Mik a szentmise-felajánlás szabályai?