Kitekintő 2021.márc.2.

1. Kontemplatívok címmel podcastsorozatot indított Béri László Renátó OCD atya a magyarországi kármelita rend YouTube csatornáján. A Magyar Kurír megszentelt Élet rovatában olvashatunk erről. A karmeliták YuoTube csatornán megtalálhatók a korábbi elmélkedések is, amelyekre az alábbi cikk utolsó bekezdésben található link mutat.

A sorozat bemutatása

2. A 777 Szemle rovata az MTVA „Isten kezében” című riportsorozatban Malek Andrea színésznőről elhangzottakat mutatja be. Az énekes- színésznő elmondta, hogy megtérésében nagy szerepe volt a gospelnek, és Jáger Bandival közös munkájuknak is. A cikk a műsorból a legjobb gondolatokat szemlézi. A mediaklikk.hu weboldalon a teljes riport megnézhető. Linkje a cikk utolsó sorában található linken is elérhető.

„Negyven év után kezdtem látni a lényeget” – Malek Andrea

3. A Vasárnap.hu weboldalon olvashatunk arról, hogy 30 éves a Máltai Szeretetszolgálat mentőszolgálata.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat mentőszolgálata

4. A Keresztény Élet portál Snell György segédpüspök haláláról tudósít, valamint Erdő Péter bíboros üzenetét közvetíti. A cikk után két videó-riportot láthatunk Snell Györggyel, amit a kinevezése után 2014-ben készítettek vele.

Emlékezés Snell Györgyre