Kitekintő 2021.jún.8.

A választott nép kezdettől fogva célpontja a sátánnak és mindig talál emberi segítőket a zsidóság rombolásához. Istennek azonban más a terve – és véghez is viszi. A SZEMLÉLEK értékmagazin írja: létezik más út is, nem csak az erőszak.

Zsidók és arabok együtt tesznek a gyűlölet ellen


Az Eucharisztiában az isteni szeretettel találkozunk írja a Magyar Kurír a győri székesegyház Úrnapi vasárnapi megemlékezéséről. Az Eucharisztia ünneplése, a Krisztussal való találkozás feltételezi, hogy készek vagyunk minden körülmények között, minden bennünket ért sérelem ellenére is szívből megbocsátani egymásnak – zárta szentbeszédét Veres András megyéspüspök.

Úrnapja a győri székesegyházban


„Tomka Ferenc: A genderelmélet Marx és Engels központi ideológiájára épül” címmel közöl cikket a Vasárnap weboldala. Tomka Ferenc egyetemi tanár, teológus, szociológus. Vele készített riportot a témában a weblap riportere:

Nekünk nem szabad beállnunk azok közé, akik a genderjogokat hirdetik


Bese Gergő atya a 777 weboldalon a hét legfontosabb hazai hírére reagál: A TEK rajtaütött egy kecskeméti egyetemistán, aki a gyanú szerint terrorista támadásokat akart végrehajtani Budapesten.

Rengeteg tanulsága van ennek az esetnek