Hírek jan.31.

Január 31-től kezdve már csak a fél 10-es szentmisére kérjük a regisztrációt, az esti 6-os szentmisén a kis létszám miatt az előzetes jelentkezésre egyelőre nincs szükség.


Február 2-án a felnőtt hittan órát Birher Nándor tartja, online közvetítjük, este ½ 7 órai kezdettel.


Minden hétköznap 5–7 óra között a kápolnában csendes szentségimádás várja az elcsendesedni vágyókat.


Első csütörtökön egész nap a papi hivatásokért imádkozunk. Reggel a szentmise erre a szándékra lesz felajánlva, este pedig a szentségimádás végén a szokásos módon hivatásokért könyörgünk.


A héten első péntek, este 6-kor is van szentmise, 5-től gyóntatás. Első szombaton pedig reggel 7-kor szentmise van, nem igeliturgia.   


A héten zajlik a kápolnában a kísért imádság hete (KIH). Ebből az alkalomból ismét hívunk mindenkit, hogy imáival, a szentségimádáson való részvételével támogassa a lelkigyakorlaton részt vevő 12 közösségi tagot és 5 kísérőt.


Elsőáldozást tervezünk május végére vagy a vírushelyzettől függően június elejére, esetleg szeptemberre, melyre várjuk a misére járó gyerekek jelentkezését. A felkészülés nyolc alkalom, heti rendszerességgel. Csóka András vezeti.

Bérmálást tervez június 5-én szombat este a Kelenföldi Szent Gellért templom, melyhez 7 alkalmas felkészülési lehetőséget biztosítunk itt a kápolnában. Várjuk a hitüket gyakorló fiatalok jelentkezését, vagy olyan idősebbekét is, akiknek valami miatt elmaradt a bérmálásuk. Azok is jelentkezhetnek, akik már bérmálkoztak, de szeretnék felújítani, felszítani magukban bérmálásuk kegyelmeit.

Mind az elsőáldozásra, mind a bérmálásra február 14-én vasárnap estig lehet jelentkezni György atyánál.