Híreink febr.8.

Január 31-től kezdve már csak a fél 10-es szentmisére kérjük a regisztrációt, az esti 6-os szentmisén a kis létszám miatt az előzetes jelentkezésre egyelőre nincs szükség.

Február 9-én a bibliaórát Gyuri atya tartja, online közvetítjük, este ½ 7 órai kezdettel.

Elsőáldozást tervezünk május végére vagy a vírushelyzettől függően június elejére, esetleg szeptemberre, melyre várjuk a misére járó gyerekek jelentkezését. A felkészülés nyolc alkalom, heti rendszerességgel. Csóka András vezeti.

Bérmálást tervez június 5-én szombat este a Kelenföldi Szent Gellért templom, melyhez 7 alkalmas felkészülési lehetőséget biztosítunk itt a kápolnában. Várjuk a hitüket gyakorló fiatalok jelentkezését, vagy olyan idősebbekét is, akiknek valami miatt elmaradt a bérmálásuk. Azok is jelentkezhetnek, akik már bérmálkoztak, de szeretnék felújítani, felszítani magukban bérmálásuk kegyelmeit.

Mind az elsőáldozásra, mind a bérmálásra február 14-én vasárnap estig lehet jelentkezni György atyánál.

 Szeretettel hívjuk a híveket 2021. február 13-án, szombaton 15 órakor a Betegek Világnapja alkalmából bemutatandó szentmisére a Budai Ciszterci Szent Imre Plébániatemplomba, melyet a Magyar Rákellenes Liga, a Magyar Katolikus Orvosok Szent Lukács Egyesülete és a Dr. Batthyány László Orvoskör Közhasznú Egyesület szervez. Misét celebrál: Szkaliczki Csaba Örs O. Cist. plébános atya, az egybegyűlteket köszönti: Dr. Faragó István, a Magyar Katolikus Orvosok Szent Lukács Egyesületének elnöke.

A szentmisén lehetőség lesz általános feloldozásban részesülni. Kérjük, hogy a résztvevők tartsák meg a járványügyi előírásokat! A szentmise élőben követhető lesz a Budai Szent Imre Plébánia Youtube csatornáján, ugyanitt később felvételről is megtekinthető. Imádkozzunk együtt betegségben szenvedő embertársaink gyógyulásáért, lelki üdvéért!                                                Rozványi Balázs