Hirdetések szeptember 6. vasárnap

Augusztus 31-től kezdve folytatjuk minden hétköznap délután 5-től 7-ig a csendes szentségimádást a kápolnában. Új szentségőrök jelentkezését is várjuk!

Szkladányi László és Nardai Kati

Szeptembertől minden misén kérjük a maszk viselését. Kézmosási, kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk, a kápolnát rendszeresen fertőtlenítjük. Csak egészségesen jöjjünk a szentmisére!

Most vasárnaptól a vasárnap esti 7 órás szentmisét Györgydeák Márton atya tartja.

Szeptember 13-án a ½ 10-es szentmisét Kelemen Imre atya, kápolnánk új igazgatója celebrálja, aki eljön hozzánk bemutatkozni.

A Karolina út 33/a sz. alatti Karolina Egyesületi helyiség (iroda) eladása után annak a kulcsai kidobhatóak, kivéve a társasház bejárati kulcsát. Kérem, hogy akinél van még ilyen kapukulcs (Egyesület, cserkészek, hitoktatók, Karitász stb.), haladéktalanul szolgáltassa vissza számomra.                      Végh Pál, közös képviselő

Aki még nincs rajta a Karolina kápolna levelezőlistáján, az küldjön egy e-mailt feliratkozási szándékával Mészáros Péternek (meszaros.peter.imre[kukac]gmail.com). A listán több és részletesebb az információ, a nyomtatott Híradóban a terjedelem miatt csak a legfontosabb tud megjelenni.                                              Szerkesztőség

A kápolnatakarítást szeptember 5-én a Fiatal Házasok csoportja, szeptember 11-én pedig a cserkészek vállalták. Köszönjük.                                                   Futakfalvi Bea

A Karolina Egyesület hírei:

A Karolina Egyesület szeptember 10-én, este 7-kor tartja a 2020. évi rendes közgyűlését a kápolnában, várjuk az egyesületi tagokat és minden érdeklődőt! Kérjük, hogy aki nem tud megjelenni, meghatalmazás útján képviseltesse magát.

Zajlik a SarokPont közösségi tér felújítása, melyhez továbbra is várjuk a hívek adományait a kápolnában kihelyezett perselybe, ill. a Karolina Egyesület OTP-ben vezetett 11711034-20811943 számú bankszámlájára. A közleménybe kérjük beírni: SarokPont adomány. A legkisebb adományt is hálásan köszönjük!

A cserkészcsapat hírei:

Szeptembertől új őrsök indulnak cserkész­csapatunkban. Első és másodikos gyerekek jelentkezését várjuk az alábbi elérhetőségeken:

Márki Léna kiscserkész rajparancsnok:

markilena[kukac]gmail.com

Somosi Hanga és László Karolina, induló lány őrs vezetői:

karolina.hanga[kukac]gmail.com

Orbán Gyula, induló fiú őrs vezetője:

gyula.orban2005[kukac]gmail.com

További információk szeptemberben érkeznek az őrsvezetőktől.