Hirdetések október 4.

A misék létszámának szabályozása miatt a fél 10-es misére mindig kérünk regisztrációt, melyet ezen a linken lehet megtenni:


A fél 10-es szentmisét online is közvetítjük a kápolna YouTube csatornáján.


Október 6-tól újra indulnak a keddi hittanórák Birher Nándor és Gyuri atya vezetésével, este 7 órai kezdettel, a kápolnában. Az alkalmakat online is követni lehet.


A vírushelyzet miatt ismét jelezzük, hogy a perselypénzt virtuálisan is be lehet dobni a következő számlára való utalással: Gyümölcsoltó Boldogasszony Kápolna

11100104-18246197-36000001

A közleménybe, kérjük, írjátok be: “perselypénz”.


Szeptember eleje óta délután 5-től 7-ig minden hétköznap csendes szentségimádás van a kápolnában. Új szentségőrök jelentkezését is várjuk!
Szkladányi László és Nardai Kati (20/999-3851)


Október a rózsafüzér hónapja, ezért minden hétköznap,

a szentségimádás utolsó fél órájában a rózsafüzért imádkozzuk közösen.                                       Gyuri atya


Még zajlik a SarokPont közösségi tér felújítása, melyhez továbbra is várjuk a hívek adományait a kápolnában kihelyezett perselybe, ill. a Karolina Egyesület OTP-ben vezetett 11711034-20811943 számú bankszámlájára. A közleménybe kérjük beírni: SarokPont adomány. A legkisebb adományt is hálásan köszönjük!


A 2020. évi őszi ruhavásárt október 17-18-án (szombaton és vasárnap), mindkét napon 9 és 19 óra között, idén is megtartjuk. Helyszíne: Karolina út 41. (ugyanott, ahol tavaly is). A Nyírségben most is várják adományainkat. Segítők jelentkezését örömmel fogadjuk. Mindenkit, ez esztendőben is, szeretettel várunk!                      Márialigetiné Makhult Katalin


A kápolnatakarítást október 9-én, pénteken a cserkészek, október 17-én pedig a Fogarasi család vállalta. Köszönjük.                                       Futakfalvi Bea


Miklós testvértől a Karolina Kápolna Karitásza kapott egy db. “S.O.S.” telefonkészüléket. Ezt a készüléket térítés mentesen kölcsönözni tudjuk annak, aki a beüzemelés után használni tudja. Ez a készülék idős, vagy beteg ember felügyeletére alkalmas. Használata a következő: ha az őrzött személy megnyom egy speciális karórán levő gombot, vagy a nyakába akasztott medált, a készülék automatikusan felhívja a gondozót. A szerkezet üzembe helyezése eléggé bonyolult. Igény esetén segítséget ad: Makhult Mihály, akinél a készülék jelenleg is ott van. Telefon száma: 06-1-3852739.

Amennyiben a további használat nem szükséges, kérjük azt tovább adni másik rászorulónak. A személyi változást a Kápolna Karitászával közölni szíveskedjenek.

Szeretettel a Karitász nevében: Szabó Ferencné