Hirdetések október 25., vasárnap

fél 10-es szentmisékre előzetes regisztrációt kérünk ezen a linken.

Ezt a szentmisét online is közvetítjük a kápolna YouTube csatornáján.


Ezen a héten kedden Gyuri atya tart bibliaórát este 7 órai kezdettel a kápolnában. Az alkalmakat online is követni lehet. Megtekinthető élőben vagy az elhangzás után a következő keddi alkalomig.


A vírushelyzet alatt folyamatosan van lehetőség a perselypénz virtuális bedobására a következő számlára való utalással: Gyümölcsoltó Boldogasszony Kápolna

11100104-18246197-36000001

A közleménybe, kérjük, írjátok be: “perselypénz”.


Szeptember eleje óta délután 5-től 7-ig minden hétköznap csendes szentségimádás vanakápolnában. Új szentségőrök jelentkezését is várjuk!

Szkladányi László és Nardai Kati (20/999-3851)


Október a rózsafüzér hónapja, ezért minden hétköznap,

a szentségimádás utolsó fél órájában a rózsafüzért imádkozzuk közösen.                                       Gyuri atya


Még zajlik a SarokPont közösségi tér felújítása, melyhez továbbra is várjuk a hívek adományait a kápolnában kihelyezett perselybe, ill. a Karolina Egyesület OTP-ben vezetett 11711034-20811943 számú bankszámlájára. A közleménybe kérjük beírni: SarokPont adomány. A legkisebb adományt is hálásan köszönjük!


November 2-a halottak napja. Teljes búcsú a megholtakért:

Aki temetőt ájtatos lélekkel látogat és legalább lélekben imádkozik a megholtakért november 1-8-ig, minden nap, teljes búcsút nyerhet. Feltételek: gyónás, áldozás, imádság a pápa szándékára. Az év többi napján részleges búcsút lehet nyerni a temető meglátogatásakor.

Aki halottak napján (vagyis az azt megelőző déltől – a halottak napját követő éjfélig) meglátogat egy templomot vagy nyilvános kápolnát (nem kolostorban), teljes búcsút nyerhet a szokásos feltételekkel. A látogatáskor egy Miatyánkot, egy Hiszekegyet kell imádkozni. Ez a búcsú elnyerhető a megelőző vagy következő vasárnapon, és Mindenszentek ünnepén is.                     


A kápolnatakarítást október 31-én a Martini család, november 7-én pedig az Ifjú házasok vállalták. Köszönjük.                                                    Futakfalvi Bea