Hirdetések október 18., vasárnap

A misék létszámának szabályozása miatt a fél 10-es misére mindig kérünk regisztrációt, melyet ezen a linken lehet megtenni. A fél 10-es szentmisét online is közvetítjük a kápolna YouTube csatornáján.


A hittanórát ezen a héten – 20-án kedden – Birher Nándor tartja este 7 órai kezdettel a kápolnában. Az alkalmakat online is követni lehet. Megtekinthető élőben vagy az elhangzás utáni 2-3 napban.


Vasárnap missziós vasárnap van, a perselypénzt a világegyház missziós céljainak támogatására továbbítjuk.


A vírushelyzet alatt folyamatosan van lehetőség a perselypénz virtuális bedobására a következő számlára való utalással: Gyümölcsoltó Boldogasszony Kápolna

11100104-18246197-36000001

A közleménybe, kérjük, írjátok be: “perselypénz”.


Szeptember eleje óta délután 5-től 7-ig minden hétköznap csendes szentségimádás vanakápolnában. Új szentségőrök jelentkezését is várjuk!

Szkladányi László és Nardai Kati (20/999-3851)


Október a rózsafüzér hónapja, ezért minden hétköznap,

a szentségimádás utolsó fél órájában a rózsafüzért imádkozzuk közösen.                                       Gyuri atya


Még zajlik a SarokPont közösségi tér felújítása, melyhez továbbra is várjuk a hívek adományait a kápolnában kihelyezett perselybe, ill. a Karolina Egyesület OTP-ben vezetett 11711034-20811943 számú bankszámlájára. A közleménybe kérjük beírni: SarokPont adomány. A legkisebb adományt is hálásan köszönjük!


Miklós testvértől a Karolina Kápolna Karitásza kapott egy db. “S.O.S.” telefonkészüléket. Ezt a készüléket térítésmentesen kölcsönözni tudjuk annak, aki a beüzemelés után használni tudja. Ez a készülék idős, vagy beteg ember felügyeletére alkalmas. Használata a következő: ha az őrzött személy megnyom egy speciális karórán levő gombot, vagy a nyakába akasztott medált, a készülék automatikusan felhívja a gondozót. A szerkezet üzembe helyezése elég bonyolult. Igény esetén segítséget ad: Makhult Mihály, akinél a készülék jelenleg is ott van. Telefonszáma: 06-1-3852739.

Amennyiben a további használat nem szükséges, kérjük azt tovább adni másik rászorulónak. A személyi változást a Kápolna Karitászával közölni szíveskedjenek.

Szeretettel a Karitász nevében: Szabó Ferencné


A kápolnatakarítást október 24-én a Rozványi család, október 31-én pedig a Martini család vállalta. Köszönjük.

Futakfalvi Bea