Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén

Események kápolnánk ünnepén

Kápolnánk búcsúnapján, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén, március 25-én este 6-kor Kelemen Imre kápolna-igazgató atya mond kápolnánkban zártkörű szentmisét, amit a Mária Rádió élőben közvetít, és online a kápolna csatornáján is belekapcsolódhatunk. Ezen a napon a szentségimádás a közvetítési előkészületek miatt elmarad.                                                               Gyuri atya


Március 25-én délelőtt 11 órakor beszélgetés hangzik el kápolnánk közösségéről az EWTN (Bonum) tévé Délelőtt című műsorában. Az adás az interneten, a televízió honlapján is nézhető.


„Állj ki az élet mellett és áldás lesz rajtad!”

Kedves Karolinás Adoptálók és leendő Adoptálók! A lelki adoptálás egy Isten színe előtt tett ígéret, amelyben elkötelezzük magunkat, hogy 9 hónapon keresztül mindennap imádkozunk egy már megfogant, de abortusszal fenyegetett magzat életéért, akit csak Isten ismer. Azért imádkozunk, hogy e gyermek megszülethessen és szeretetben, törvényes családi körülmények között nőhessen fel. Az ima az év bármelyik napján elkezdhető az ígéret elimádkozásával, de általában ünnepélyes szentmise keretén belül Gyümölcsoltó Boldogasszony napján (2021. március 25.) indul el. A vírushelyzet miatt sajnos ebben az évben sem tudjuk megtenni, hogy ígéretünk szentmise keretein belül, ünnepélyesen hangozhasson el. De ha személyesen nem is, megtehetjük, hogy csatlakozunk március 25-én 18 órakor az online módon közvetített ünnepi szentmiséhez, ahol elhangzik az az ígérettétel, amit az ima kezdőnapján mondunk el, és amit a kápolnánk YouTube csatornája is közvetít. Az ígéret szövegét csatolva küldjük.

Regisztrálni lehet: a  www.lelkiadoptalas.hu oldalon.

Szkladányi László


Nagyon nagy probléma a világban a vírus, de még nagyobb probléma az évi kb. 42 millió abortusz. Az abortuszt okozó problémák sokkal mélyebb életellenes gyökérből fakadnak, mint a vírus. Ez ellen az imádsággal tudunk tenni. Álljunk az élet mellé, képviseljük a reményt, a jövőt! Kápolnánk névadó szentírási jelenetének ünnepe üzenetet is hordoz számunkra, hogy ezt a felhívást komolyan vegyük és csatlakozzunk. 

Gyuri atya