Nagy öröm számomra, hogy elhívhatom hozzánk Szilágyi Krisztinát, kedves ismerősömet, hogy tartson egy Fermentálós workshop-ot a
SarokPontban március 29-én 16:00-18:30 közt. Kriszti biológus, agroökológiai szemléletű kertész, egy Pest megyei, Terápiás kert nevezetű közösségi mezőgazdaság gazdája.
Várunk mindenkit, akit érdekel ez a tartósítási eljárás, hogyan tudunk olcsón, nem különösebben nagy energiabefektetéssel finom, egészséges, roppanós, savanykás zöldségeket készíteni.
Amivel szükséges készülni: 1 db 720 ml-es befőttes üveg lapkával, éles kés, vágódeszka.
A zöldséget, fűszereket Kriszti hozza.
A program regisztrációhoz kötött, hogy tudjunk tervezni a hellyel, és hozzávalókkal: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTIPVm0iHVddjae4Rj0j0b0olM2CvyscZRqdHiBgMwMgI7fA/viewform?usp=header
A workshop díja: 7000 Ft/fő
Tartalmazza a fermentálás alapjainak átadását és 1 üveg feldolgozott fermentumot vegyszermentes zöldségből.
Várunk mindenkit szeretettel!